I USA är oktober ”Medvetande-om-Downs-syndrom-månaden”, (Downs syndrome awareness month). Bra idé tycker vi och hänger på!
Vi ökar kunskapen om Downs syndrom (DS). Vi tror nämligen att med ökad kunskap ökar också förståelsen för varandra och det blir lättare för alla att vara delaktiga på sina villkor.

Vi kommer ha aktiviteter under månaden för att på olika sätt försöka skapa uppmärksamhet kring diagnosen Downs syndrom och framförallt visa personerna som har Downs syndrom. För det är ju så att Downs syndrom är ingenting man är, det är någonting man har.

I våra Instagram- & Facebookflöden visar vi en kavalkad av underbara personporträtt hela oktober, och en bit in i november.

Vi kommer ha en historisk tävling för personer med Downs syndrom. Mer om det kommer inom kort – så håll ögonen öppna.

Vi arrangerar en serie med, i dagsläget, fem webbinarier. Mer information kring dessa och hur du anmäler dig hittar du på sidan här nedanför.

Du hänger väl på och rockar med oss?
Rockar för allas lika värde och mänskliga rättigheter?

Har du möjlighet att på något sätt bidra till föreningen med en gåva, genom att skapa en insamling eller bli medlem så är du så välkommen.
Läs mer om hur du kan stödja oss.

Välkommen till ROCKTOBER!