Kategori-arkiv: Nyheter

Kära syster – om annorlunda syskonskap

Freja Darenberg går tredje året på Malmö Latinskola. Som ett gymnasiearbete har hon valt att göra en dokumentärfilm om hur personer med Downs syndrom påverkar familjen – ur ett syskonperspektiv. Detta eftersom hon själv har en lillasyster med DS och upplever att detta är ett ämne som man tyvärr inte hör så mycket om.

Påminnelse Årsmöte avd Kalmar 18 jan kl 13 Färjestadens bibliotek

God Fortsättning! Årsmöte för avd Kalmar 18 jan kl 13:00 på Färjestadens bibliotek. Anmälan till Anna Berg. Dagordning bifogad.Alla röstberättigade medlemmar har motionsrätt till avdelningens årsmöte. Motioner bör vara styrelsen tillhanda minst en vecka före årsmötet. Dagordning 1 Öppnande 2 Val av ordförande för mötet 3 Val av sekreterare, justerare samt rösträknare för mötet 4 […]

Avdelning Sthlm kallar till årsmöte 29/1 2020

​Härmed kallas medlemmar tillhörande Svenska Downföreningens Avdelning Stockholm till årsmöte 29/1 2020 Kl:18.00-19.30.

Vi i nuvarande styrelse berättar om vad som hänt under 2019 och hur vi blickar framåt. Valberedningen lämnar förslag på styrelse som ska väljas till 2020 och vi ska välja ombud som representerar Avdelning Stockholm vid Riksårsmötet i april 2020.
Välkommen.

Publicerat i Nyheter | Taggat , , | Stängt för kommentarer

Årsmöte avd. Uppsala – 01 februari 2020 – kl 11:00

​Härmed kallas du som är medlem i Svenska Downföreningen och tillhör Avdelning Uppsala till årsmöte lördagen den 01 februari 2020 kl 11:00.
Plats: Café Ofvandahls, Sysslomansgatan 5, 753 11 Uppsala

Publicerat i Nyheter | Taggat , | Stängt för kommentarer