Visst vore det roligt att få se din egen strumpa på fötter som trampar runt på stan! Nu har du chansen!!

Vi arrangerar, tillsammans med Happy Socks, en tävling där vi bjuder in dig som har Downs syndrom att skicka in ditt bidrag på hur du tycker en strumpa ska se ut. Du får ta hjälp av någon i familjen eller en kompis om du behöver, men gör så mycket du kan själv så det verkligen blir din design.

Tävlingen pågår mellan den 9-23 oktober och det vinnande bidraget kommer presenteras den 30 oktober.
Strumpan kommer att paras ihop med en strumpa från Happy Socks ordinarie sortiment, märkas upp med Rocka sockorna-logga och säljas i butiker och via Happy Socks webbshop under tiden 22/2-31/3 2021 till förmån för Svenska Downföreningen.

Använd mallen här nedanför för att skapa din strumpa och skicka in den per post till Svenska Downföreningen, Linnégatan 75, 114 60 Stockholm eller per mail, tavling@svenskadownforeningen.se

Om du har möjlighet att skicka med en bild på dig med ditt bidrag så är det bra, då kan vi visa alla bidrag och deltagare på Facebook och Instagram efter tävlingen och skapa en strumpkavalkad!

Nu är det bara fantasin som sätter gränser, så sätt igång och lycka till!

Jury:
Juryn består av Happy Socks Creative Director, Paula Maso, Happy Socks Country Manager Sweden, Tom Webersink, representant från Svenska Downföreningens Expertgrupp, Annika Bodin och Svenska Downföreningens kommunikatör, Annika Lindqvist.

Tävlingsregler;
Tävlingen är endast öppen för personer med Downs syndrom. Hjälp från en anhörig eller vän är tillåten i viss utsträckning, men bidraget ska till största del vara designat och färgsatt av personen med Downs syndrom.

Det vinnande bidraget presenteras den 30/10. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinsten består av att strumpdesignen produceras, paras ihop med en strumpa ur Happy Socks ordinarie sortiment samt säljs i Happy Socks butiker, hos återförsäljare samt i webbshopen under tiden 22/2-31/3 2021 till förmån för Svenska Downföreningen.