Vi är så glada över de samarbeten vi har med företag som på olika sätt stödjer föreningen. Ni hjälper oss i vårt arbete att sprida kunskap om Downs syndrom och att arbeta med de frågor som är viktiga för att personer med Downs syndrom ska få samma möjligheter till ett bra och delaktigt liv som alla andra.

En del företag stödjer oss löpande under året andra i samband med Rocka sockorna i mars och Rocktober i oktober. Allt stöd är lika välkommet och värdefullt.

Sponsring

Är du en organisation eller ett företag och vill stödja oss ytterligare i form av sponsring eller annat? Kontakta oss på info@svenskadownforeningen.se för vidare dialog.

Vi riktar vårt varmaste tack till:
Hatten Förlag har gett stöd till Svenska Downföreningens arbete och Rocka Sockorna kampanjen under många år. 

Hatten förlag är kanske mest känd för utgivningen av böcker om Babblarna som också stödjer också Svenska Downföreningen och Rocka sockorna. Babblarna älskas av alla, stora som små och ingen tänker på att det är just språkträning det handlar om i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babba ba ba babbaaaa!
 
Vi är glada över att ha ett samarbete med Trocadero som löper året om.
I webbshopen, shopadero.nu, kan du köpa specifika produkter som säljs
till förmån för oss. Bland annat coola ”Rocka Trocka Sockor”.

Mellan den 1/2- 21/3 skänker de 50% av alla intäkter från webshopen till 
Svenska Downföreningen. I alla försändelser som går ut under mars månad 
skickar de med information om Rocka sockorna och Svenska Downföreningen.
Happy Socks har under flera år varit med å stöttat föreningens arbete på olika sätt. Det har varit allt från designtävlingar och samarbete om egen kollektion med Rockiga sockor, till sponsring av föreningens olika evenemang.
Smarteyes rockar sockorna tillsammans med
Svenska Downföreningen. Smarteyes har för andra året i rad tagit fram en ny barn- och ungdomskollektion till stöd för rockasockorna-initiativet.

Bågarna är lekfullt färgglada och precis som så många bär sina strumpor i
mars månad – är bågarnas skalmar olikfärgade. Dessutom skänker Smarteyes
50 kr för varje såld barn- och ungdomsbåge under mars månad till Svenska Downföreningen för att bidra till vårt arbete för alla människors potential och
lika värde.
Skandia Fastigheter LogoSkandia Fastigheter uppmärksammar Rocktober – kunskapsmånaden för Downs syndrom i sina åtta köpcentrum runt om i Sverige. Kampanjen är ett samarbete med Svenska Downföreningen och startade redan under oktober 2022 på köpcentrumet Commerce i Skövde.
En bild som visar porslin

Automatiskt genererad beskrivningBabyshop.se säljer barnkläder och babykläder på nätet. Babyshop stödjer föreningen med presentkort som vi lägger med i våra Rocka babysockorna utskick. Samarbetet påbörjas från och med 21 mars 2023. Har du precis blivit förälder till ett litet barn med Downs synrom? Beställ ditt Rocka babysockorna paket här!
Woolpower har under flera år sponsrat vår Rocka sockorna kampanj. Det är vi så tacksamma för.
SKYLTMAX har under flera år skänkt gåvor och bidragit till Svenska Downföreningens arbete. Tack Skyltmax!

Lagsmycken.se och säljer armband samtidigt som de möjliggör för idrottslag och skolklasser att sälja armband för att tjäna pengar och samtidigt stödja någon av följande organisationer; Svenska Downföreningen, Barn-cancerfonden, Maskrosbarn, Vänföreningen Lilla Hjärtat och Röda Korset

Lagsmycken säljer även Rocka sockorna-armband året om och skänker 40:-
per sålt armband till vår verksamhet. Läs mer på www.lagsmycken.se
Seger har under flera år sponsrat vår Rocka sockorna kampanj. Det är vi så tacksamma för.
RaceONE samarbetar med Svenska Down föreningen med att arrangera
virtuella lopp där anmälningsavgiften oavkortat går till Svenska Down
föreningen. Med ett virtuellt lopp kan man springa när och det
passar just dig.