Att bli förälder, syskon eller på annat sätt vara anhörig till ett barn med Downs syndrom väcker ofta många tankar, känslor och funderingar. Då kan det vara skönt att veta att man inte är ensam och att det finns fler som känner eller har känt likadant.

Alla har olika behov av stöd och Svenska Downföreningen hoppas att vår information till blivande och nyblivna föräldrar i kombination med våra aktiviteter, där det ges möjlighet att träffa andra i samma situation, kan vara en hjälp på vägen.

I den här broschyren har vi sammanställt information om Downs syndrom i olika delar av livet;

”Den största gåvan jag någonsin kunde få”

Så sa Sanna Sundqvist om sonen Vide som har Downs syndrom när hon gästade ”Malou efter tio på TV4” den 16 april 2020.

Se inslaget