Är det viktigt för dig att personer med Downs syndrom möter ett samhälle som ger full delaktighet och självbestämmande? Då kan det här arbetet vara något för dig. Nu söker Svenska Downföreningen en prestigelös person som är intresserad av en varierad och bred roll som administratör.

Om tjänsten

Som administratör på föreningens kansli, blir du en av fyra personer i ett engagerat team som tillsammans med vår ideella styrelse driver föreningens arbete framåt. I rollen som administratör kommer du ha en kombinerad roll där du stöttar kollegor och förtroendevalda med administration, enklare ekonomirelaterade uppgifter och GDPR/ IT-frågor. Då Svenska Downföreningen kommer att ansöka om ett 90-konto inom det närmsta året är det till stor fördel om du har erfarenhet av insamling och CRM system.

Som person är du van vid att sätta dig in i nya system, är strukturerad och har lätt att se till detaljer. Du har ett driv att förändra, förbättra och kommer gärna med förslag på hur arbetet kan utvecklas och effektiviseras. Kontaktytorna är många och du trivs med att arbeta
både självständigt och med andra.

Vi söker dig som

Har en utbildning på minst gymnasial nivå.
Minst fem års erfarenhet av administrativt arbete.

Det är meriterande om du har

Kunskap om Downs syndrom och erfarenhet från arbete i ideell verksamhet.

Anställningstyp

Tillsvidareanställning, deltidstjänst ca 50 %. Tjänstgöring kan förekomma någon helg/kväll under året i samband med sammankomster med förtroendevalda och årsmöte. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Placering: Svenska Downföreningens kansli, Linnégatan 75, Stockholm

Ersättning

Lön efter överenskommelse. Föreningen är medlemmar i Fremia och har kollektivavtal.

Ansökan och kontakt

Sista datum för ansökan är 7 oktober. Ansökan med CV och personligt brev skickas till ansokan@svenskadownforeningen.se. Ange administratör i rubrikfältet. Vid frågor, kontakta Anna Halldén, kanslichef telefon 08-730 4825.

För mer information om föreningen, besök vår hemsida på www.svenskadownforeningen.se.

Svenska Downföreningen ökar kunskapen om Downs syndrom och driver påverkansarbete. Vi ger personer med Downs syndrom och deras familjer en plattform där de kan göra sina röster hörda och skapa möjligheter för aktiviteter, möten och gemenskap. Föreningen är ideell och rikstäckande med lokala avdelningar.