Svenska Downföreningens Babyläger våren 2016

Tollare-huvudbyggnadDet första babylägret nästa år för familjer som har barn med Downs syndrom födda under 2014 och 2015 kommer att hållas på Tollare folkhögskola i Nacka 5-8 maj 2016. Syskon och andra anhöriga är självklart också välkomna att delta.

Tanken med lägret är att ge familjer möjlighet att träffa andra som befinner sig i samma situation och utbyta erfarenheter, att få råd, tips och inspiration om hur man kan stötta sitt barn med Downs syndrom i sin utveckling. Det är max tolv familjer och personer som ej har varit med på tidigare läger har förtur. Vissa aktiviteter för syskon erbjuds, men inte barnpassning.

Mer information om lägret, anmälan och priser kommer i början på nästa år.

Några ord ifrån tidigare deltagare:

”Stor eloge till er som ordnat lägret! Nu har vi mycket goda tankar och bilder att bära med oss. Nya vänner!!!!”

”Mycket bra organiserat. Bra föreläsare (kompetens, egna erfarenheter).”

”Detta läger innebär en stor vändpunkt för mig. Jag kan inte nog tacka!! ”

This entry was posted in Aktiviteter, bildspel, Föreningen, Läger. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Banner insamling kortare text jpg