Skänk tid

Lokalavdelningarna inom föreningen arrangerar och genomför olika aktiviteter och det finns ofta behov av hjälp vid planering, förberedelser, styrelsearbete och vid genomförande av t ex föreläsningar och familjeträffar. Som volontär får du chansen att göra något meningsfullt för dina medmänniskor, träffa andra engagerade medlemmar och kanske lära dig ett och annat.

Om du är ny i föreningen så hör av dig till din närmsta lokalavdelning eller till  info@svenskadownforeningen.se och berätta vem du är och om du vill hjälpa till med något särskilt.