Ge en gåva

Det mesta arbetet inom föreningen bedrivs på ideell basis. Högtidsgåvor, minnesgåvor eller gåvor till vår insamling tas tacksamt emot!
Ditt bidrag stärker möjligheterna för individer med Downs syndrom att:

• Utveckla sin fulla potential och bidra till samhället
  • Bestämma över sina liv och delta fullt ut i samhällslivet
  • Ses som fullvärdiga medborgare
  • Slippa diskriminering och förutfattade meningar
  • Leva i ett upplyst och engagerat samhälle

Vid högtidsgåvor och minnesgåvor är det viktigt att du får med väsentlig information i meddelandefältet:

1. Vad det gäller och datum för händelsen, (Jubileum, födelsedag, begravning, minnesstund)
  2. Vem det gäller, adress till jubilar eller anhörig.

Om det är mindre än två veckor kvar till den aktuella dagen meddela även via info@svenskadownforeningen.se eller 08-730 48 25.

Vid gåvor till insamling skriver du “gåva”  i meddelandefältet och gärna din adress eller mejladress

Vi skickar ett fint kort till den som fyller år eller till anhöriga om dessa angivits.
Tack-kort skickas ut till givare som skänker från 1000 kr och uppåt.

Betalningsalternativ för gåvor:

• Via Swish-appen –  Du skickar pengar till föreningens Swish-nummer: 123 634 52 35. Lämna meddelande enligt ovan, beroende på typ av gåva. Utförligare beskrivning om Swish
  • Plusgiro – sätt in pengar direkt på föreningens konto 13595-4. Lämna meddelande enligt ovan, beroende på typ av gåva..
  • Vid gåvor till vår Rocka sockorna-insamling kan du även skänka via kontokort eller sms