Företag som vill göra något

Företag och organisationer som vill stödja Downs syndrom-fonden ─ Svenska Downföreningen

Företag som vill stödja Downs syndrom-fonden – Svenska Downföreningen blir också delaktiga i föreningens årliga kampanj Lika värde där marsaktiviteten Rocka sockorna ingår.

Kontakta kampanjens projektledare Tomas Tullberg, 073-379 65 45 för att hitta en lösning som passar alla parter.

Att stödja Svenska Downföreningens Lika-värde-kampanj som företag är inte bara ett tillfälle att stå upp för mänskliga rättigheter och stödja forskning och utveckling om Downs syndrom. Det är också ett utmärkt sätt att visa era kunder och medarbetare att ni engagerar er i viktiga samhällsfrågor och är ansvarstagande.
Det finns flera olika paket för medverkan, från att delta i aktiviteter till att själv starta insamling.
Det finns företagspaket för 5 000 kronor, 10 000 kronor och 25 000 kronor samt möjlighet att bli huvudpartner. Alla insamlade medel går till Downs Syndrom-fonden.

Det finns flera sätt att medverka i Lika Värde-kampanjen som företag.
– Bli företagspartner, starta en egen insamling (alla intäkter till Downs syndrom-fonden).
– Sätt kampanjlogotyp på någon av företagets produkter och ge ett bidrag på tex 5 kr per sålt ex till Svenska Downföreningen.
– Produkter, tjänster och material
– Rocka Sockorna-givare
– Stödja lokala aktiviteter
– Erbjuda medlemsförmåner eller rabatter på varor
– %-bidrag på inträden till evenemang

Flera möjligheter att medverka för företag och organisationer

Huvudpartner
Villkor diskuteras med Tomas Tullberg

Starta en egen insamling
Företag som vill göra en insamling kan göra detta enkelt via insamlingsfunktionen som finns här.

Stora paketet 25 000 kr
Exponering av klickbar logotyp på Svenska Downföreningens webbplats.
– Har rätt att använda Svenska Downföreningens logotyp ”Vi stödjer Lika värde-kampanjen 2019 ” som kan användas i olika marknadsföringsmaterial.
– Namn i förteckning över samtliga aktiviteter under Lika värde-kampanjen.
– Banners – ”Vi stödjer Lika värde-kampanjen 2019” att publicera på er webbplats.

Mellanpaketet 10 000 kr
Exponering av ert namn på Svenska Downföreningens webbplats.
– Har rätt att använda Lika värde-kampanjens logotyp ”Vi stödjer Lika-värde-kampanjen 2019
som kan användas i olika marknadsföringsmaterial.

Lilla paketet 5 000 kr
Exponering av ert namn på Svenska Downföreningens webbplats.
– Diplom.

• Svenska Downföreningen | Linnégatan 75, 114 60 Stockholm| Telefon: 08-730 48 25 | E-post: info@svenskadownforeningen.se | Swish: 123 634 52 35 | Plusgiro: 13 595-4 | Organisations.nr: 802411-5761