• Banner insamling kortare text jpg

Resa till Indien – insamlat 2013

Indien - insamlat 2013 Q4

Föreningens insamling för att kunna skicka en person med Downs syndrom (och 1 ledsagare) till World Down Syndrome Congress i Indien 2015 har under det första året kommit upp i 5700 kronor. Det är en bit under budget, men 29% av budgeterad insamling för perioden är det bästa resultatet hittills – och trenden är positiv! Nu återstår ett år att samla in pengar.

Så här ser tidplanen ut:

• Insamling av pengar startar januari 2013
  • Aktuellt saldo för insamlingen rapporteras löpande varje kvartal på hemsidan
  • Intresseanmälningar för resa tas emot fjärde kvartalet 2014
  • Lottning sker vid publikt möte första kvartalet 2015:
    Det som lottas ut är betald resa, uppehälle och konferensavgift för vuxen person (min 18 år) med Downs syndrom + en ledsagare.
    Antalet vinnare beror på hur mycket pengar vi har samlat in.
  • World Down Syndome Congress äger rum i Chennai augusti 2015
  • Deltagarna rapporterar i valfri form om resan (text, bilder, film…) under hösten 2015

Den särskilda del där vuxna med Downs syndrom kan uttrycka sina önskemål, utbyta idéer och knyta vänskapsband kallas i Indien för Panchayat.

• Här läser du mer om World Down Syndrome Congress
  • Så här skänker du pengar för att en person med Downs syndrom skall få åka till Indien 2015:

Resa

This entry was posted in Föreningen, Konferenser, Omvärlden, Stöd och inspiration. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Banner insamling kortare text jpg