Riksstyrelsen

Veronica Magnusson Hallberg, ordförande (2018-2020)
Familj: Gift med Robban, tre egna och ett bonusbarn. Näst yngsta barnet, Kajsa f. -06, har DS.
Bor: Floda
Yrke: Lärare och frisör
Intresse: Dans, pyssla, träna mm mm.
Ansvar i föreningen: Övergripande ansvar samt delområdena Funktionsrätt Sverige, Skola, Medlemsstöd, Organisation (Riks), Personal & administration.
Kontakt: veronica.m.hallberg@svenskadownforeningen.se

Anna SDFAnna Brandström, vice ordförande (2019-2021)
Familj: Sambo med Erik. Tvillingsönerna Mattis och Love, f. -06. Mattis har DS
Bor: Värmdö
Yrke: Driver ett konsultbolag inom IT- och organisationsutveckling tillsammans med Erik med inriktning på beställarkompetens och  processutveckling.
Intresse:
Ansvar i föreningen: LSS, Hemsida & sociala medier, DS-utskott i styrelsen, IT
Kontakt: anna.brandstrom@svenskadownforeningen.se

Foto-2015-04-28-14-20-081-128x193Carina Karlsson, ledamot (2018-2020)
Familj: Två vuxna söner och två barnbarn. Den yngsta sonen, Patrik, är född 1987 och har Downs syndrom och Autism.
Bor: I den vackra skärgårdsstaden Söderhamn i Hälsingland
Yrke: Sjukpensionär sedan 2013
Intresse: Idrott, fiske, natur samt att vara med familjen så mycket som möjligt.
Ansvar i föreningen: Arvsfondsprojekt, Arbetsliv, ADHD & autismspektrumtillstånd vid DS, Läger för vuxna, Utbildning i självrepresentation, DS-utskott i styrelsen.
Kontakt: carina.karlsson@svenskadownforeningen.se

Herman Stål, ledamot (2019-2021)
Familj: Sambo Margareta, döttrarna Mina (född 2001) och Alice (född 2016 – med DS)
Bor: Umeå men från Stockholm.
Yrke: Universitetslektor och forskare
Intresse: Litteratur och musik.
Ansvar i föreningen: Kunskapsbanken, Fosterdiagnostik, Omvärldsbevakning (Forskning)
Kontakt: herman.stal@svenskadownforeningen.se

Anneli Moström, ledamot (2019-2021)
Familj: Gift med Peter och vi har Thea med DS som är född 2013.
Bor: Umeå
Yrke: Ekonomicontroller på Umeå universitet
Intresse: Träning och umgås med familj och vänner
Ansvar i föreningen: Medlemsregister och GDPR, Organisation (Lokalt), Ekonomifunktion, Trygg ekonomi
Kontakt: anneli.mostrom@svenskadownforeningen.se

Diana Amini, ledamot(2019-2021)
Familj: Maken Amir och sönerna Matteo (f. 05, har DS & Autism) samt Mario (f. 08)
Bor: Stuvsta, söder om Stockholm
Yrke: Är i grunden journalist men har främst arbetat med kommunikation och insamling inom non-profit organisationer.
Intresse: Jobb och fritid går ihop och tiden som blir över spenderas främst på barnens aktiviteter (främst på fotbollsplanen) och med vänner.
Ansvar i föreningen: Rocka sockorna, Insamling/gåvor, Internationellt, Identitetsplattform.
Kontakt: diana.amini@svenskadownforeningen.se

Arne Nordli, ledamot (2019-2020)
Familj: Sambo med Johanna och fyra barn.
Bor: Stocksund
Yrke: Entreprenör och investerare.
Intresse: Familjen och träning och hälsa, längdskidåkning. Och så båtliv.
Ansvar i föreningen: Föräldrastöd, Babyläger, UPP-priset, Medlemsrekrytering.
Kontakt: arne.nordli@svenskadownforeningen.se

• Svenska Downföreningen | Linnégatan 75, 114 60 Stockholm| Telefon: 08-730 48 25 | E-post: info@svenskadownforeningen.se | Swish: 123 634 52 35 | Plusgiro: 13 595-4 | Organisations.nr: 802411-5761

• Banner insamling kortare text jpg-1