Kansli

Föreningen har ett kansli på Linnegatan 75 i Stockholm. Varmt välkommen att besöka oss! Vi finns i markplan.
Telefonnummer: 08-730 48 25

På kansliet arbetar Jessica, Anna, Mickan och Irma.
Isabella, Johanna och Stina är projektanställda för Arvsfondsprojektet ADHD och Autismspektrumtillstånd vid Downs Syndrom och har kontor på Södermalm.

Anna HalldenAnna Halldén
Jag arbetar 70 % och är kansliansvarig. Mitt huvudansvar är administration och samordning för föreningens lägerverksamhet. Jag har även hand om alla fondansökningar.
På min fritid går jag gärna på museum eller teater.  Därför har det varit extra roligt för mig att få vara med på Glada Hudik turnén och se deras fantastiska musikal Trollkaren från Oz i Gävle.
E-post: anna.hallden@svenskadownforeningen.se

MickanMickan Lüning
Jag arbetar 70%, bland annat med lägerverksamheten och är kontaktperson på kansliet för föreningens lokala avdelningar. Jag håller i fosterdiagnostikfrågor och är involverad i projektet kring demens och Downs syndrom. Jag håller gärna föreläsningar i olika sammanhang för föreningens räkning och hjälper Jessica att fixa med hemsidan.
Utanför kansliet är det (precis som PÅ kansliet!) full fart! Jag sjunger i en sånggrupp, gympar och promenerar en hel del, yogar ibland. Med fyra barn mellan 15 och 22 och deras olika intressen och aktiviteter är det också mycket som händer. Jag har också djur – höns, katter  och kaniner att pyssla med.
E-post: mickan.luning@svenskadownforeningen.se

JessicaJessica Steje
Jag arbetar 60 %. Mitt ansvarsområde är kommunikation och det är något jag brinner för. Det är kul och komplext och något vi alla ägnar mycket tid av våra liv åt. Inom mina arbetsuppgifter ryms bland annat kunskaps och informationsspridning, utveckling och uppdatering av hemsidan, sociala medier, medlemsregister, medlemsbrev, inbjudningar, enkäter, samverkansprojekt mm. Tillsammans med Mickan håller jag i trådarna kring föreningens tvärkontakt som arrangeras två gånger per år.
Med min dotter kommunicerar jag med en slags blandning av svenska och teckenspråk. Jag hoppas kunna dela med mig både av min teckenkunskap och kunskap om mänskliga rättigheter till flera.
E-post: jessica.steje@svenskadownforeningen.se

Irma hemsidan Irma Nordenfelt
Jag arbetar 50% på kansliet och 10% på Arvsfondsprojektet ADHD och Autismspektrumtillstånd vid Downs Syndrom och är ansvarig för ekonomin i föreningen. Jag sitter också med i kommunikationsgruppen. Det känns meningsfullt att jobba för föreningen så jag är väldigt glad över min anställning här. Jag har tre barn mellan 5-9 år, så hemma är det alltid något roligt som händer. På fritiden tycker jag om, förutom att vara tillsammans med min familj och vänner, att springa och ser fram emot att kunna vara med i framtida lopp som föreningen deltar på. Jag engagerar mig även ideellt i välgörenhetsorganisationen, Together for charity, som stöttar utsatta barn i Asien.
E-post: irma.nordenfelt@svenskadownforeningen.se

Isabella hemsidaIsabella Kollmann
Jag arbetar 70% som projektledare för Arvsfondsprojektet ADHD och Autismspektrumtillstånd vid Downs Syndrom.
Jag har två härliga tjejer varav den äldsta, Matilda 5 år, har Downs Syndrom. Jag engagerade mig först i föreningens kommunikationsgrupp och tyckte det var jätteroligt och intressant. Sedan satt jag i styrelsen där jag fick ansvaret för kommunikationsfrågor. Det är spännande att påverka och förbättra framtiden för våra barn och kul att lära känna ny människor under arbetets gång.
E-post: isabella.kollmann@svenskadownforeningen.se

Johanna Johanna Hjortman
Jag arbetar 50 % för Arvsfondsprojektet ADHD och Autismspektrumtillstånd vid Downs Syndrom. Jag har bland annat hand om de tre informationsdagarna som vi ska ha i Norrköping, Lund och Umeå.
På min fritid tycker jag bland annat om att löpträna, åka skidor och läsa böcker. Intresset för löpträning fick jag genom föreningens medverkan vid Lidingöloppet. Motivationen att löpträna höjdes enormt då jag fick ett lopp att träna inför.
E-post: johanna.hjortman@svenskadownforeningen.se

Stina hemsidan

Stina Malmberg
Jag jobbar som kommunikatör för  Arvsfondsprojektet ADHD och Autismspektrumtillstånd vid Downs Syndrom.
Det är viktigt att sprida kunskap om Downs syndrom och ADHD och Autism. Det är många personer som inte vet att man kan ha dessa diagnoser samtidigt. Får man mer kunskap så kan man ge rätt stöd. Jag vill hjälpa alla som har Downs syndrom.
Mina intressen är dans och att träna. Jag har uppträtt på
Melodifestivalen. Jag har varit skådespelare i filmen “En sällsynt vanlig dag”