Kallelse till årsmöte med Avdelning Stockholm

Dags för Avdelning Stockholm att hålla årsmöte. Torsdagen den 7/2 2019 kl.18.30-20.00 ses vi på Östermalms föreningsråd sal 6, Vallahallavägen 148, precis bredvid Fältöversten. Vill ni lämna några motioner så vänligen gör så senast en vecka innan mötet. Går bra att skicka dem till stockholm@svenskadownforeningen.se. Vi bjuder på fika. Anmäl till petra.ohult@gmail.com om du kommer senast 4/2. Är du sugen på att hänga med på lite lätt styrelsearbete så kontakta Petra Öhult så fort som möjligt så vi kan vidarebefordra det till valberedningen. Vi behöver framförallt suppleanter.

Välkomna!

Detta inlägg är publicerat i Nyheter och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Banner insamling kortare text jpg-1