Fokus Downs syndrom och hälsa

Kom och lyssna till Ida Johansson från Glada Hudikteatern!

Ida har de senaste åren blivit känd för sina skådespelarinsatser på teatern men också genom sina träningsvideos på Youtube.

Hör henne berätta, tillsammans med kollegan Pär Styrman om kost, hälsa och träning för personer med intellektuell funktionsnedsättning – och om Glada Hudikteatern förstås.

Vi får också lyssna till Hiba Maala, engagerad i Svenska Downföreningens Stockholmsavdelning, som berättar om sin doktorsavhandling om träning och hälsa bland personer med Downs syndrom.

När? Lördagen den 12 oktober klockan 13. Var? Östermalms föreningsråd Valhallavägen 148, Stockholm.

Hur? Anmälningsavgift för medlem i Svenska Downföreningen (uppge medlemsnumner) 75kr. För icke medlem 100kr.

Och mer? Fika såklart!

Anmäl till petra.ohult@gmail.com senast 9 oktober.

Välkomna!

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Banner insamling kortare text jpg-1