21 mars – Idag firar vi Downs syndrom

21 mars firar vi för allas lika värdeHundratals människor väljer idag att uppmärksamma Downs syndrom genom att bära olika strumpor. På Instagram och Facebook och andra sociala medier finns hashtaggen #rockadinasockar. Sök på den och du kommer att överväldigas av strumpor i alla tänkbara kulörer, mönster och framställningar 🙂

OLIKA ÄR BRA. Idag gör alla vi som bär olika strumpor ett statement om ALLAS LIKA VÄRDE. Det låter som en självklarhet, men i Sverige och världen idag finns mycket kvar att göra innan vi når målet om full delaktighet och tillgodosedda mänskliga rättigheter för alla.

This entry was posted in 21/3 World Down Syndrome Day, Aktiviteter, Föreningen, Kansliet, Lokala nätverk, Medlemmar, Nyheter, Samverkan, Styrelsen and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Banner insamling kortare text jpg-1